Roy Herold

Roy har över 30 års erfarenhet av internationellt ledarskap och under de 15 senaste åren har han haft olika Executive Search-uppdrag på c-nivå.
Vår expert
Roy Herold
Roy Herold
roy.herold@mps.fi +358 40 060 1760

roy-herold

 

Om Roy

Roy har över 30 års erfarenhet av internationellt ledarskap och under de 15 senaste åren har han haft olika Executive Search-uppdrag på c-nivå. Han har också varit rådgivare till finländska och internationella företag i frågor om ledarskapsrekryteringar, personbedömningar samt ledningsgrupps- och styrelseutvärderingar.

Tack vare sina många år utomlands som företagsledare, bland annat i Ryssland och Nordamerika, har Roy en gedigen förståelse för företagsledning och ledarskapskrav. Han tog sin företagsledningsexamen vid Illinois State University med ytterligare studier vid handelshögskolorna Insead och International Institute for Management Development (IMD).

Roy är vd för MPS Executive Search Ltd och MPS International samt partnerägare i MPS Enterprises. Vidare är han vice ordförande för Panorama Leadership Search.


Intressen: Som före detta basketspelare på landslagsnivå tycker Roy om olika sporter samt friluftsliv och båtliv tillsammans med sin familj. 

Språkkunskaper: svenska, finska, engelska och tyska.

 

Ta kontakt