Anna-Sofia Renman

Anna-Sofia har över tjugoårs erfarenhet från Executive Search, rekrytering och assessments från en rad olika bolag i branschen. 
Vår expert
Anna-Sofia Renman
Anna-Sofia Renman
anna-sofia.renman@mps.se +46 70 817 8399

Om Anna-Sofia 

Anna-Sofia har lång erfarenhet inom Executive Search, rekrytering samt Assessment. Hon har också varit strategiskt ansvarig för rekrytering inom statliga myndigheter. Tack vare sin breda erfarenhet har Anna-Sofia både operativa och strategiska insikter i ledarskap, organisationsstyrning, rekrytering och affärsstrategier och är väl insatt i rekrytering inom både den privata och offentliga sektorn samt organisationsvärlden. 

Hon har studerat ekonomi vid Stockholms universitet och har arbetat med rekrytering, assessments och Executive Search för ledningsgrupper och styrelser sedan år 2000. Anna-Sofia rekryterar främst chefer och styrelsemedlemmar på c-nivå inom alla branscher och tjänsteområden, men med extra fokus på roller inom Finance, Inköp, Human Resources. Hon har erfarenhet av VD rekryteringar både inom privat näringsliv samt inom den offentliga världen.  

Anna-Sofia har samarbetat med ett brett spektrum av företag och organisationer, från startups till stora multinationella företag, och har framgångsrikt hjälpt dem att bygga starka team och rekrytera rätt personer för sina behov. Genom att förstå företagens kultur, värderingar och krav baserat på hennes erfarenhet kan hon skapa skräddarsydda rekryteringsplaner och genomföra effektiva processer. 

Anna-Sofias långa erfarenhet inom search och rekrytering har givit henne ett stort nätverk och erfarenheten av att kunna hitta den bästa kandidaten med de bästa förutsättningarna för just det specifika jobbet. Anna-Sofia har med sin långa erfarenhet byggt upp ett stort förtroende bland sina kunder och kandidater att fungera som en betrodd rådgivare under hela rekryteringsprocessen och i andra sammanhang. 

Genom att vara uppdaterad om de senaste trenderna och innovationerna inom rekrytering är Anna-Sofia väl rustad för att hantera de utmaningar och möjligheter som uppstår på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Med sin omfattande erfarenhet och expertis är hon en pålitlig partner för företag som strävar efter att attrahera och behålla de bästa talangerna. 


Intressen: passionerad skidåkare som spenderarar mycket av sin lediga tid i de svenska fjällen, löpning, trailrunning, cykling och trädgård och hus i Skåne. Älskar ett aktivt liv, för det mesta utomhus

Språkkunskaper: svenska och engelska

Bonusfakta: Anna-Sofia har bott ett år i USA samt drygt två år med sin familj i Beijing i Kina.

Ta kontakt